Χρυσά εισιτήρια για τ' αστέρια!

Χρυσά εισιτήρια για τ' αστέρια!
champions-league-logo.jpg

Ενα βήμα από τους ομίλους του Champions League και η αγωνία στο κόκκινο... Ποιες ομάδες θα πάρουν τα πέντε εισιτήρια; Bonus, λάιβ σκορ και σούπερ επιλογές στη Vistabet.gr Με το βλέμμα στ' αστέρια, δέκα ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τα πέντε εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους του champions League! H πιο μεγάλη ώρα είναι το βράδυ και το βλέμμα είναι στραμμένο σε Σουηδία, Ισραήλ και Πριγκηπάτο!

Λαιβ σκορ στη Vistabet.gr Μάλμε και Σέλτικ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο ματς της Σκωτίας (3-2 οι γηπεδούχοι). Οι Σουηδοί έχουν αντιμετωπίσει άλλες δυο φορές ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο, Χιμπέρνιαν και Ρέιντζερς παίρνοντας ισάριθμες προκρίσεις με απολογισμό 11-1 γκολ! Βέβαια, και η Σέλτικ έχει βρει μπροστά της δυο ομάδες της Σοηδίας, Ελφσμποργκ και Χέλσινγμποργκ παίρνοντας προκρίσεις χωρίς να δεχθεί γκολ (5-0). Φέτος στα προκριματικά η Μάλμε μετρά 4 N.G. στα 5 ματς που έχει δώσει, απόδοση που προσφέρεται στο 2.30 από τη Vistabet.gr. Στον αντίποδα, Over 3.5 ήταν τα τελευταία 4 ματς της Σέλτικ! Εξασφάλισε bonus από τη Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αγώνα.

Λαιβ σκορ στη Vistabet.gr Καυτό ματς στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά στο όνειρο (2-2) και κόντρα στη Βασιεία θέλει τη μεγάλη επιστροφή στους ομίλους. Μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία σε επίπεδο Champions League, έχοντας και τέσσερις νίκες. Από τα 12 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ελβετών (Champions League) τα 8 συνοδεύτηκαν από Ν.G. Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωπη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες!

https://www.youtube.com/watch?v=ud08_7jKE2I

Λαιβ σκορ στη Vistabet.gr για να παρακολουθήσετε με κάθε λεπτομέρεια τις αναμετρήσεις!

Παίξε στη Vistabet με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη!

Ακολούθησε τη Vistabet σε Facebook και Twitter για όλη την αγωνιστική δράση και τις μοναδικές προσφορές μας.