Στοίχημα με το βλέμμα στο Euro!

Στοίχημα με το βλέμμα στο Euro!
roo-sterl.jpg

Στοίχημα με ... δεύτερο πιάτο προκριματικών Euro και οι δυνατές μάχες για μαι θέση στα γήπεδα της Γαλλίας κορυφώνονται. Στοίχημα στη Vistabet! Το μυαλό βρίσκεται ήδη στα γήπεδα της Αγγλίας, αφού τα «Λιοντάρια» έκαναν το απόλυτο με οχτώ νίκες! Αντιμετωπίζουν την Εσθονία και η παράδοση δείχνει μόνο... Αγγλία, με τρεις επιτυχίες, χωρίς μάλιστα να δεχθούν τέρμα!

Τα λεφτά σου πίσω αν ο Στέρλινγκ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα Αγγλία - Εσθονία

Τρίποντο για... Euro θέλει η Σλοβακία που δεν έχει ακόμα σφραγίσει διαβατήριο για τη Γαλλία! Υποδέχεται τη Λευκορωσία και αν τα καταφέρει ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση! Μόλις μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς εντός έδρας, σύμμαχος για... Εuro. Aντίθετα, οι Λευκορώσοι σε προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης μετρούν μόλις νίκη στις οχτώ τελευταίες εξόδους!

Εξασφάλισε bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αγώνα Σλοβακία - Λευκορωσία

Το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει και η Αυστρία, η οποία φιλοξενείται από το Μαυροβούνιο! Εχουν σφραγίσει εισιτήρια, αν και στόχος είναι φινάλε ανάλογο της πορείας τους. Οι Βαλκάνιοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ 9 από τα 11 τελευταία τους συνοδεύτηκαν από under!

Παίξε στοίχημα στη Vistabet.gr με σούπερ επιλογές!