Πρόγραμμα eurobasket 2015 και... Βέλγιο!

Πρόγραμμα eurobasket 2015 και... Βέλγιο!
eurobasket-2013.jpg

Πρόγραμμα eurobasket 2015, ομάδες έτοιμες για προετοιμασία, αποδόσεις για νικητές, αλλά και Bonus της Vistabet.gr στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Βέλγιο!  Οι ομάδες στα παρκέ, οι αποστολές έτοιμες για την προετοιμασία και η Vistabet.gr σας έχει έτοιμες τις αποδόσεις για το μεγαλύτερο μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς! Πέντε πόλεις, τέσσερις όμιλοι και το πρόγραμμα eurobasket 2015 είναι έτοιμο! Οι 24 ομάδες άρχισαν την προετοιμασία με φόντο την κούπα! Στοιχηματικά το φαβορί είναι η Γαλλία στο 3.00 και ακολουθεί η Ισπανία στο 3.50, ενώ η Εθνική μας είναι το 40 φαβορί με απόδοση 10.00, μιας και στην 3η θέση ανέβηκε η Σερβία (8.00 @Vistabet.gr).

Στοιχηματικά μεγάλο φαβορί στον Α' Ομιλο είναι η Γαλλία (1.25 @Vistabet.gr), στον Β' Ομιλο η Ισπανία (1.75 @Vistabet.gr), στον Γ' η Εθνική μας (1.95 @Vistabet.gr) και στον Δ' Ομιλο η Λιθουανία (1.30 @Vistabet.gr).

Πρόγραμμα eurobasket 2015

Εκτός από το πρόγραμμα eurobasket 2015, υπάρχει και μπάλα, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στο Βέλγιο! Η Σταντάρ των πολλών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα φιλοξενείται από την Κορτράικ. Η παράδοση δείχνει απόλυτη ισορροπία, με τις δυο ομάδες να έχουν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και τα πέντε από αυτά να έχουν συνοδευτεί από Over. Στο πιο δυνατό της φιλικό η Σταντάρ ηττήθηκε 2-1 από τη Γκλάντμπαχ.

https://www.youtube.com/watch?v=GKdGBPH7Bfo

Παίξε στη Vistabet με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη!

Ακολούθησε τη Vistabet σε Facebook και Twitter για όλη την αγωνιστική δράση και τις μοναδικές προσφορές μας.