Ποδόσφαιρο ημέρας με ματσάρες!

Ποδόσφαιρο ημέρας με ματσάρες!
hajduk.jpg

Μπάλα τον Ιούλιο από τη Βραζιλία μέχρι την Κροατία και από τα γήπεδα των ΗΠΑ ως τη Δανία! Ποδόσφαιρο ημέρας με ντέρμπι και bonus από τη Vistabet. Ποδόσφαιρο ημέρας με Gold Cup. Στο «Μετλαϊφ Στέιντιουμ» το Μεξικό αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα! Εννέα φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στο τουρνουά, με τους Μεξικάνους να μετρούν 5 νίκες, ενώ μόλις μια οι «Τίκος». Στο προηγούμενο ματς με το Τρινιδάδ το Μεξικό αναδείχθηκε ισόπαλο 4-4. Μάλιστα, τα δυο από τα τρία του ματς στη στη φάση των ομίλων ήταν N.G και Over. Στον αντίποδα, η Κόστα Ρίκα τελείωσε τη φάση των ομίλων αήττητη, αλλά χωρίς νίκη! Τα δυο από τα τρία της ματς ήταν G.G και Under!

Ποδόσφαιρο ημέρας με ακόμα ένα μεγάλο ματς. Στο άλλο μεγάλο ραντεβού, το Τρινιδάδ αντιμετωπίζει τον Παναμά και ο νικητής θα παίξει με τον παραπάνω κερδισμένο! Η ομάδα του Τομπάγκο προκρίθηκε ως πρώτη, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, τα δύο απο τα τρία παιχνίδια του ήταν G/G και Over. Τα ματς του Παναμά ήταν όλα 1-1!

Ποδόσφαιρο ημέρας και στην Ευρώπη! Πρώτη στροφή στα Βαλκάνια, σε Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία και Ουγγαρία. Ντέρμπι και στην Κροατία, όπου η Χάιντουκ αντιμετωπίζει τη Σπλιτ! Η γηπεδούχος μπήκε με ισοπαλία (1-1) στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι άρχισαν νικηφόρα (2-1). Στα τελευταία πέντε εντός η Χάιντουκ μετρά δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα! Vistabet σε όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις, εξασφάλισε bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αγώνα!

https://www.youtube.com/watch?v=WiCtlV4iSyQ

Παίξε στη Vistabet με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη!

Ακολούθησε τη Vistabet σε Facebook και Twitter για όλη την αγωνιστική δράση και τις μοναδικές προσφορές μας.