Λάιβ σκορ με League Trophy στη Vistabet!

Λάιβ σκορ με League Trophy στη Vistabet!
york.jpg

Η Αγγλία παίζει μπάλα με φουλ δράση σε Κόνφερενς, αλλά και μεγάλες μονομαχίες στο League Trophy! Λάιβ σκορ στη Vistabet.gr σχεδόν σε πραγματικό χρόνο! Λίγο πριν τις μεγάλες «μονομαχίες» για μια θέση στα γήπεδα της Γαλλίας, η δράση συνεχίζεται με Αγγλία, φουλ δράση στο Νησί στις μικρές κατηγορίες με το βλέμμα να στρέφεται στο Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ αγώνες για τον β' βύρο με σούπερ προσφορές της Vistabet! Λαιβ σκορ σε όλα τα ματς σχεδόν σε πραγματικό χρόνο!

Η Γιορκ υποδέχεται τη Ντονκάστερ και οι δυο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες! Πλούσια η παράδοση στα κύπελλα, με την Γιορκ να έχει το πάνω χέρι στις προκρίσεις (4 νίκες και 2 ήττες σε εννέα ματς). Βέβαια, η γηπεδούχος δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αντίθετα, η Ντονκάστερ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από G/G.

Εξασφάλισε bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αγώνα Γιορκ - Ντονκάστερ

Μεγάλο ραντεβού με λάιβ σκορ στο Vale Park, το πρώτο τους στο Λιγκ Τρόφι! G/G τα τρία τελευταία παιχνίδια της Πορτ Βέιλ, NG και Under τα τρία πιο πρόσφατα της Μπλάκπουλ. Λαιβ σκορ σε όλα τα ματς σχεδόν σε πραγματικό χρόνο!

Τα λεφτά σου πίσω αν η Πορτ Βειλ νικήσει με 2 γκολ διαφορά την Μπλακμπουλ