Ντέρμπι, bonus και… livescores              

Ντέρμπι, bonus και… livescores              
f_ec2c349cf3.jpg

Τα πάντα… όλα στη Vistabet. Και bonus και τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα διαθέσιμα για στοίχημα και ταχύτατο livescores!

Μπες στη Vistabet, παίξε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και ενημερώσου σχεδόν πραγματικό χρόνο με ταχύτατο livescores!

Η πρεμιέρα της Eredivisie ολοκληρώνεται απόψε τρεις αναμετρήσεις. Στο «Ερομπορχ» Γκόνινγκεν και Τβέντε διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια έδρα που εσχάτως οι φιλοξενούμενοι φεύγουν χαμογελαστοί από το χορτάρι. Στα επτά τελευταία έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο τέσσερα από αυτά δεν ανέδειξαν νικητή. Στο 3,40 παίζεται το στοίχημα οι δύο ομάδες να μοιράσουν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ στη Vistabet μπορείς να  πάρεις μέχρι και €100 bonus στα κέρδη σου!

Εξασφάλισε bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αγώνα Γκρόνινγκεν – Τβέντε.

Στην Αυστρία, η Βιέννη χωρίζεται στα δύο ενόψει του ντέρμπι της πόλης. Αούστρια και Ραπίντ ερίζουν για το θρόνο, όχι μόνο της πρωτεύουσας αλλά και του πρωταθλήματος. Σε δεκαέξι από τις 20 περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, ο εκάστοτε φιλοξενούμενος έφυγε με θετικό, ούτε λίγο, ούτε πολύ 16 φορές.

Στη γειτονική Ελβετία, η Βασιλεία ξεκίνησε τη σεζόν με φόρα και έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας μάλιστα το over σε τρεις περιπτώσεις. Στο 1,53 παίζεται το σημείο στον αποψινό αγώνα με την Τουν, ενώ αν η κραταιά δύναμη της χώρας σκοράρει δύο ή περισσότερες φορές, το στοίχημα «Βασιλεία over 1.5» αποδίδει 1,44.

Η Αγγλία δε θα μπορούσε να λείπει από το στοιχηματικό πρόγραμμα, αφού το «νησί» βρέθηκε στη σέντρα το Σάββατο και πλέον θα μπαίνει όλο και πιο ενεργά στη ζωή μας. Μεσοβδόμαδα κυριαρχεί το League, με τις Πόρτσμουθ και Ντέρμπι να συγκρούονται στον πρώτο γύρο του θεσμού. Στα τρία τελευταία τους, οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν το goal/goal σημείο που στη vistabet βρίσκεται στο 1,73.

https://www.youtube.com/watch?v=4VPFPQfedqk

Παίξε στη Vistabet με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη!

Ακολούθησε τη Vistabet σε Facebook και Twitter για όλη την αγωνιστική δράση και τις μοναδικές προσφορές μας.