Δελτίο αγώνων Σαββάτου με Bonus!

Δελτίο αγώνων Σαββάτου με Bonus!
filikoo.jpg

Πρωταθλήματα στη σέντρα, αλλά και μεγάλα φιλικά μέσα από τη Vistabet!  Δελτίο αγώνων Σαββάτου και το βλέμμα στραμμένο στο... Ζερλάν και την αναμέτρηση της Λυών με τη Μίλαν! Τα πρωταθλήματα αρχίζουν, η αγωνία ξανά στο κόκκινο, η Ευρώπη παίζει μπάλα και η Vistabet κάνει πιο... καυτό τον Ιούλη με μεγάλες προσφορές! Δελτίο αγώνων Σαββάτου με πρωταθλήματα που τώρα αρχίζουν. Στη σέντρα τα Βαλκάνια, η Ανατολική Ευρώπη, αλλά και μεγάλα φιλικά εντός και εκτός Ευρώπης!

Σε ένα από αυτά η Μίλαν φιλοξενείται από τη Λυών! Εποχή Σίνισα Μιχαϊλοβιτς στη Μίλαν, η οποία φρόντισε να κάνει δυναμική εμφάνιση στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας τους Μπάκα, Μάουρι, Λουίζ Αντριάνο και Μπερτολάτσι! Οι Γάλλοι επιστρέφουν στο Champions League και προχώρησαν σε κινήσεις ουσίας αποκτώντας τους Μορέλ, Μποβιού!

Δελτίο αγώνων Σαββάτου

Πιο έτοιμη η Λυών με την απόδοση στον άσο να προσφέρεται στο 2.05, ενώ το διπλό της Μίλαν των πολλών αλλαγών προσφέρεται στο 3.00! Θα έχουμε γκολ και θέαμα στο αποψινό φιλικό; Το Over προσφέρεται στο 1.72, ενώ να σκοράρουν τιμάται στο 1.61! Η Vistabet συνεπής σε όλα τα μεγάλα ραντεβού σας προσφέρει bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα της συγκεκριμένης αναμέτρησης!

https://www.youtube.com/watch?v=p_6G3VV_EJE

Παίξε στη Vistabet με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη!

Ακολούθησε τη Vistabet σε Facebook και Twitter για όλη την αγωνιστική δράση και τις μοναδικές προσφορές μας.